Астрологични срещи

Какво да очакваме и какво да правим на консултация с астролог?


Искам да внеса малко светлина в тази уж мистична среща между астролог и клиент.

Мисля, че вече влязохме във време, в което астрологът в представите на хората не е тъмна възрастна дама, омотана в пушек, шантави дрехи и от устат й проблясват златни зъби (не, и таро гадателките вече не изглеждат така!). И все пак ми се иска да ви дам насоки какво да правите и очаквате от срещата ни.

Астрологът не “познава” и не “вижда” бъдещето. Ние работим с факти и статистика от древна наука, която се е доказала във времето. На базата на това ви представяме прогноза, възможните изходи и потенциали на дадена тема и то съобразено с вашия начин на живот, защото хороскопът е строго индивидуален. Астрологията ви дава отговори и яснота – ако се намирате на кръстопът; ако имате проблеми в любовта; ако се чудите дали да приемете новата оферта за работа; ако не сте сигурни дали е подходящо време за закупуване на имот и тн., астрологията може да ви помогне и ориентира. Тя не е нито врачуване, нито някакво мистично знание.

Когато решите, че имате нужда от консултация, бъдете готови да сте открити и да комуникирате с астролога. Това помага за връзката помежду ви и по-доброто разбиране на проблемите. Ако седите и мълчите и чакате да “позная” какво ви се случва е възможно и да бъдете разочаровани. Една планетарна конфигурация може да бъде изразена по много и различни начини. Само ще изгубим време да отгатвам как живеете и какво правите с това, което имате. Както казва първата ми учителка, Оксана Хорват, ще изброя всички възможности и най-вероятно ще забравя да спомена само една и ще се окаже, че е вашата :). Нека не губим време. Когато ви питам нещо , очкавам да бъдете честни, за да мога най-добре да се ориентирам и да ви посъветвам.

Накрая искам да кажа, че съм благодарна за всяка среща с клиент, защото смятам, че никой не е дошъл случайно при мен. Аз съм ваша и вие сте си моите. Благодаря ви!

За да видите как може да си запишете час и какви услуги предлагам, заповядайте тук

 

 

Comments are closed.