love-relship_largerЛюбов и взаимоотношения

Любов, връзки, кармични влияния и уроци. Твоят хороскоп съдържа отговорите на всички въпроси, които имаш относно любовния си живот. Какви партньори привличаш и защо? Кои са любовните периоди в живота ти? Кога да сключиш брак? Каква е съвместимостта с партньора ти и къде е възможно да срещнете трудности в съвместния ви път? Всичко това е записано в хороскопа и в комбинацията между две натални карти. 

holistic-astro-read_largerЦялостни астрологични консултации

Хороскопът показва твоят живот, той е като книга, която разказва твоята лична история. Тази информация дава знание, показва потенциалите ти, предизвикателствата, пред които се изправяш и начините за преодоляването им. Всички уроци и всички възможности, които стоят пред теб и вътре в теб са записани в наталната ти карта. Да полуучиш информация за живота си чрез езика на астрологияте е истинско духовно пътешествие.

tarot-oracle-cards-read_largerТаро и оракулски карти

Попитай картите и те ще ти покажат пътя, за да намериш отговори и да живееш в хармония.

reiki-healing-transf_largerКонсултация с психолог

Работя с доказано добър специалист психотерапевт – Цветелина Зидарова. Тя има повече от 10 години опит като терапевт. Магистър по Психология и  “Семейно консултиране”. Съучредител е на център за психологически обучения и консултации “Как да” и единствената по рода си адаптационна занималня за деца “Фукльовци”.
Цвети предоставя индивидуални и семейни консултации.