psychological consultation

Представям ви нова услуга – комбинирана консултация с астролог и психолог


На мнение съм, че терапията с психолог е от значителна помощ при всеки човек, независимо кави са проблемите му. Даже, уж на шега, казвам, че с раждането си човек трябва да има зачислен терапевт. Затова бих искала да ви представя тази услуга, с която можете да се възползвате от консултация с мен относно астрологичната ви карта и факторите в нея, а след това да се консултирате с опитен психолог, по темата която ви вълнува. В момента ще пилотираме с най-наболялата тема напоследък – любовта и взаимоотношенията.

Работя с Цветелина Зидарова от години. Тя е изключителен професионалист и с лекота можете да й се доверите.  Цвети е Магистър по Психология, специлизираща “Семейно консултиране”. Предоставя индивидуални и семейни консултации. Изготвя и преподава тренинг модули в областта на комуникацията и семейните отношения.
Водеща на уъркошопи в областта на тревожните разстройства, по-специално панически разстройства.

Цената на услугата е 120 лева и отнема 2 астрономически часа* (един с астролог и един с психолог).

*Локацията на консултациите може да не е една и съща и да не е в един и същи ден. При положение, че няма възможност от страна на клиента или консултантите за обща среща, се съгласявате да обсъдим случая ви помежду си, но цялата информация се третира като конфинденциална и няма да бъде коментирана с външни лица.

За записване, пишете на radyandthestars@gmail.com или на tcvetelina.atanasova@gmail.com

 

Comments are closed.